Åka igen..

Hej på er! Jag vet att jag skulle uppdadera bloggen med bilder igår från Kalmar.. Men nu blev det lite ändat.

Igår kom jag hem vid ca 12 på dagen. Jag va en anning trött och gick och la mig i sängen och slöade framför en film som verkade ganska tråkig. Dock kommer jag inte ihåg vad den hette. Men iallafall, efter en stund kommer mamma upp och säger att hon ska iväg till Ysby. Och jag skulle inte göra något speciellt under kvällen så jag hängde med henne ner till Ysby. Det var riktigt roligt kan jag ju säga. Jag träffade många jag kände och pratade med dem, och de frågade en massa frågor om skolan osv. Innan vi åkte hem så åkte vi inom ett ställe som heter Genevad för att mamma hade lånat en liten förstärkare av min kompis Jacob. Så hon skulle lämna tillbaka den.
Sedan kom jag inte hem förrän vid halv 10 på kvällen, och då la jag mig åter igen i sängen och kollade på en film.
Jag har ju varit uppe så tidigt nu i helgen eftersom jag har varit iväg. Men det var roligt!
 
Men att vakna vid sådär 10 idag.. Hade jag där emot inte tänkt mig! Jag hade tänkt mig att jag skulle sova ut efter en "jobbig" helg. Men nej nej NEJ de blev de ju tyvärr inte!
Jag blev väckt med att vi skulle åka till min storebror och hälsa på! Han bor i Bohuslän.. 3 h ifrån mig.
JAAAAAA... VA KUL! tänker ni. Men nja.. Eftersom jag hade planerat dagen med att träffa Ebba igen.. Som jag inte träffat nu på ett bra tag. Och vi behöver ja.. ni vet TJEJSNACK. Men asså de ska typ bli kul att åka till min bror eftersom de har en bebis som lärt sig krypa.. Men iallafall.. Jag hade inte direkt förväntat mig att vi skulle åka idag.. SÅ.. gissa vad jag har gjort.. Jo, packat om hela min resväska.. KUL!!
Men min mamma är sådan att HON VET ALDRIG hur länge vi stannar.. Och jag börjar lixom skolan nästa vecka..
Jag vill seriöst vara hos min bror till MINST FREDAG. Men de lär ju säkert inte bli så. Eftersom hon kommer inte tänka på att jag börjar skolan. Så kommer hon på sisådär 1-2 dagar innan "Ja just de.. Du börjar skolan om 2 dagar. Vi måste åka hem imorgn." Sådan är min mamma typ.. 
Men men..
 
Jag känner att bilderna från Kalmar får tyvärr vänta. Och de blir istället bilder från Bohuslän också då.
De kommer alltså bli en bildbomb när jag kommer hem!
Kram på er!
 
 
Gammal bild från förra året!