I know..

Okej! Nu ligger det till så här! Jag har inte varit hemma, så jag har inte kunnat blogga. Jag har varit iväg på semester med min mamma, så därför har jag då inte kunnat blogga.  Så nu tänkte jag uppdatera er om vart jag har varit, och hur det har varit!

Jag har alltså varit iväg i Portugal, med min mamma och hennes kompis. Hennes kompis har fyllt 60 år, så han firade det med att jag, min mamma, och hans kompisar skulle åka till Portugal i Ericeira. Jag, min mamma och hennes kompis åkte iväg några dagar innan dem andra skulle komma. Så jag bodde i Lisabon i 2 nätter, sedan åkte vi till Ericeira och bodda där i 1 vecka. Jag lärde känna två nya kompisar! Hedvig och Karin.
Vi har haft en helt underbar vecka ihop! Speciellt jag och Karin, vi kom riktigt nära varandra. Jag saknar verkligen henne, hon och jag hade riktigt roligt! Vi gick på stan tillsammans, vi badade, vi gjorde helt änkelt allt ihop!
 
Vi åkte tillexempel på utflyckter och lite sådant. Vi har också haft väldigt bra väder. Vi hade dåligt väder 1 gång, med mycket regn.. Men annars var de riktigt bra väder!
Kan ju också passa på att säga.. Att bada i Atlanten var riktigt kallt! Men jag tyckte att det var värt att bada där. Man kanske aldrig får chansen att göra det. Så ja.. Jag kom alltså hem inatt, så jag är riktigt trött.
 
Här är lite bilder från resan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utflykt upp i en stor borg!
Utflykt upp i en stor borg!
Utflykt upp i en stor borg!
Utflykt upp i en stor borg!
 
Maten i portugal va riktigt god!
 
Samt glassen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gjorde ett collage och la upp på facebook och skrev eb liten text till den! Som jag tänkte lägga upp här också!
 
Karin! Jag saknar dig så himla mycket! Tack för en helt underbar vecka!!
Jag får komma upp till dig snart!!! Jag saknar dig jättemycket!!!!
Älskar dig hjärtat mitt!!
 
 
Ett sista HEJDÅ! Alla tog foton på mig och Karin, så det blev lite halv bra bild på mig. Eftersom jag började skratta.. Och nästan gråta! Jag saknar henne så himla mycket! Min alldeles egna söta bästavän! 
Vi blev alltså bästavänner under en hel vecka! Och jag hoppas att vi förblir bästavänner! 
Visst jag har många bästavänner.. Men det hindrar mig inte att skaffa flera!
Jag hoppas också att jag träffa henne så snart som möjligt!
 
Nu vet ni också vad jag har pysslat med.. När jag inte har uppdaterat er!
 
Jag har också köpt lite nya kläder där ifrån, men de mesta ligger kvar hos min mamma. Jag passade på att åka till min pappa idag ocg ge honom hans lilla present. Jag köpte ett olivfat till honom. Så just nu vet jag inte riktigt om jag ska sova över hos honom eller om jag ska ta en senare buss hem till min mamma, efter att vi käkat pizza!
Efterlängtade pizza känner jag typ just nu!! 
Puss på er!!